dimecres, 18 de desembre del 2019

Desembre 2019Hola famílies!

Aquest mes de desembre ha estat ple d'activitats (jocs cooperatius, jocs de taula, bàsquet i altres esports...) tanmateix, volem destacar tots els treballs manuals que hem fet, la majoria han estat per decorar i ambientar el menjador que ara llueix ben bonic amb tota l'ambientació nadalenca!

En els dies més curts de l'any, podem convidar als infants que facin una introspecció, un recolliment cap al seu interior. Alguns arbres, per exemple, a l'hivern es recullen per tornar a la seva màxima esplendor a la primavera, quan els dies són més llargs, aquest cicle que segueix la natura pot ser un bon exemple perquè els infants comprenguin que durant l'any les nostres energies i les coses que ens ve de gust van canviant. Adaptar-nos a cada època de l'any pot ajudar-nos a estar millor amb nosaltres mateixos i a desenvolupar-nos a un nivell més holístic. Ara potser, és un bon moment per agrair tot l'any que hem viscut, revisar-lo i preparar-nos pel nou any que encarem.


En aquesta línia, no és casual que quan s'apropa l'hivern, i el fred es fa més evident, ve més de gust activitats més de recollida i d'interior, i en el menjador, els infants ens han demanat fer treballs manuals. Hem aprofitat i decorat el menjador de Nadal i de l'hivern. Tots els cursos han estat fent diferents decoracions i alguns s'ho emportaran a casa com a record o pel seu arbre de Nadal. Us deixem un recull de fotografies:

Els nens i les nenes de P3 mentre dinen

P4 fent els treballs manuals

P4 fent els treballs manuals

P4 fent els treballs manuals

Treball manual de p4


Decoració per l'arbre de Nadal de P5
Treball manual de 3r
Postals de Nadal. Infants de 4t
Postals de Nadal. Infants de 4t

L'astròleg Sadurní fet pel  infants de 5è
Els nens i les nenes de 6è en acció 
Els nens i les nenes de 6è en acció


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada