dilluns, 2 de desembre del 2019

NOVEMBRE 2019


Hola famílies!


Durant aquest mes de novembre hem gaudit molt de la proposta d'activitats per part de l'equip educatiu.


Tanmateix, ens agradaria explicar-vos el que fem els divendres al menjador #elsdivendresalmenjador 


Durant tota la setmana tenim torns per gaudir de la pista de futbol, així doncs, podem jugar a futbol de manera alternada, quan no ens toca futbol, podem jugar a altres jocs de pilota o altres propostes com jocs de taula, jocs cooperatius, joc simbòlic... D'aquesta manera, l'equip de monitors i monitores pot tenir un millor control dels conflictes que sorgeixen a causa del futbol, poden jugar millor a futbol sense atapeir la pista i, el que per nosaltres és més important, descobreixen altres jocs i propostes a banda del futbol.

Els divendres però, són els dies sense pilota i l'equip educatiu ofereix un ventall d'activitats sempre fomentant la participació dels infants. Moltes de les propostes tenen a veure amb la música, que és el que més demanen, però en especial, aquest mes de novembre, els infants han demanat molt jugar al JUSTDANCE.

La veritat és que ho fan molt i molt bé, ballen individualment, en parelles o per grups seguint les coreografies i millorant-les cada vegada més. Hem arribat a fer com "concursos" animant amb el micro a tots i totes les participants i s'ho han passat genial.

Aquí us deixem una petita mostra:





















Aquest mes també vam celebrar DELS DRETS DELS INFATS!






El dia 20 de novembre vam celebrar ELS DRETS DELS INFANTS, a l'entrar al menjador, es van trobar un paper de colors, on podien escriure el "desig" que voldrien per a tots els infants del món. Després, aquests papers de colors els vam penjar a les Finestres del menjador per poder-ho compartir tant amb els companys i companyes com amb les famílies.

Creiem que és important reflexionar i donar a conèixer els seus drets i si aquests realment es compleixen, d'aquesta manera contribuïm a construir una societat amb menys desigualtats on els infants de totes les procedènciesètnies, religions i nivell econòmic tinguin les mateixes oportunitats i despertem l'esperit crític dels infants envers els seus drets fonamentals.





Una abraçada!



Equip educatiu Menjador Sant Francesc d'Assís



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada